این شماره ماهنامه با مقاله ای به مناسبت 16 اکتبر (24 مهر) روز جهانی غذا آغاز میشود.
در بخش تندرستی و غذا مقالاتی درباره آووکادو، نقش ماده معدنی پتاسیم در بدن و رازیانه و خواص درمانی آن آمده است. همچنین در این بخش درباره خواص گوشت تخم مرغ، قهوه و میگو مطالبی میخوانیم.
در بخش بهداشت و ایمنی در باره نقش تغذیه در سلامتی دندانها، شیوههای علمی کاهش وزن و کنترل استرس با تغذیه به بحث پرداخته شده است.
در بخش صنایع غذایی به جایگاه شکر در سبد غذایی پرداخته شده است.
در بخش چشمانداز آخرین دستاوردها و رویدادهای غذایی آمده است و بالاخره در بخش آشپرخانه دستورالعمل تهیه چند غذا را میتوانید بخوانید.
شماره یازدهم ماهنامه تحلیلی، آموزشی، پژوهشی غذا به قیمت 1000 تومان (1200 تومان به همراه سی دی) منتشر شده است.